Wednesday, March 20, 2013

Birthday Sign




Alhamdulillah...ini tempahan dari client seterusnya...tapi just tempah untuk sign ni je...saiz A3 dengan tema LADYBUG....memandangkan ni just satu je..so kena la buat macam2 sikit graphic dia supaya nampak dan sesuai dengan tema yang diminta...

(= TERIMA KASIH =)



yang ni pula just saja2 buat..sempena birthday anak saudara Qist sendiri...duduk jauh nun di Sabah...dia suka kartun Thomas & Friends...simple je..sebab ni idea spontan buat untuk wish birthday dia kat FB...

Alhamdulillah..tiap2 minggu ada je orang yg bertanya2 pasal Party Kit ni...terima kasih kepada semua yang berminat dan view blog Qist ni..lately ni busy sikit dengan kerja2 lain..so agak kurang update dekat kedua2 blog yg Qist ada...kene fokus dan siapkan kerja satu persatu...so kepada sesiapa yang berminat..jangan malu jangan segan..nak tanya2 nak survey2..semua boleh..InsyaAllah Qist akan reply satu2...nak lagi senang just message thru FB je..sebab email sehari cek sekali je..dan FB selalu online...=)

6 comments:

  1. wah.. meriah rezeki. alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..yg btul2 rezeki baru 2..tp yg berminat dh ramai la gak...Alhamdulillah...slow2..hehe

      Delete
  2. thanks qiss...leh jengah blog sy dah update besday party hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks ayu!..singgah la selalu ye..=)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...