Thursday, January 10, 2013

Baru-baru di TAHUN BARU

Hye! semua....harap masih tidak terlambat untuk mengucapkan Happy New Year 2013...semoga tahun ini lebih bermanfaat dari sebelum-sebelumnya..semoga lebih banyak kejayaan dan banyak kebaikan diperolehi pada tahun ini.. so untuk tahun ni..Qist merancang nak buat sesuatu yang baru kat blog ini...masih lagi berkongsi idea dan mempamerkan hasil kerja Qist kat blog ini...cuma caranya sahaja lain sikit...

Antara perubahan yang cuba Qist buat adalah dari segi penggunaan bahasa dan ejaan yang lebih formal..manalah tau kalau ada orang asing yang view blog ni..so diorang bolehlah translate kan ayat-ayat ini satu persatu..Qist kurang fasih berbahasa Inggeris..sekadar basic grammar bolehlah...=).. kemudiannya, penggunaan kata ganti nama dari saya ke Qist...barulah kena dengan nama blog ini..nama blog ini pun nama spontan..idea tiba-tiba...tapi ok jugak rasanya..haha... dan last sekali, Qist dah buat watermark untuk letak kat gambar-gambar yang di upload dalam ini...bagi nampak lebih formal..


Alhamdulillah, permulaan tahun baru ni, rezeki datang tak diduga...mudah2an berterusan..InsyaAllah..so lepas ini apa-apa yang di upload adalah untuk dikongsi...kongsi idea dan sekiranya berminat nak menempah pun boleh juga...nak minta pendapat pun boleh...setakat mana yang Qist boleh tolong...Qist akan tolong...=)...oh ya! Qist ada buat fan page kat FB...tapi segan lagi nak promote kat orang ramai..lagipun belum banyak sample...dalam page ini...Qist buat untuk dekorasi rumah..setakat ini ada beberapa sample kaligrafi je..agak busy bulan ini, so belum ada masa nak tambah sample..so kalau berminat bolehlah tengok-tengok kat page ni...terima kasih!....coming soon akan buat lain-lain lagi jenis hiasan untuk deko-deko rumah...InsyaAllah...dan lepas tu barulah boleh promote secara terang-terangan...=Pokla..cukuplah setakat ini....Qist pun rasa pelik bila taip macam ini...rasa macam skema pulak..nak menaip pun perlahan-lahan sebab dah lama guna short form...bila nak tulis in proper dah rasa kekok...sebelum tu Qist nak minta maaf..Qist memang ada masalah penggunaan tatabahasa dari sekolah lagi...huhuhu...harap-harap korang semua memahami ayat-ayat dan hasrat tahun baru Qist ini..hahaha...ok bye! thank you so much!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...